Κλάτενμπεργκ : «Πώς γίνεται να μην δόθηκε πέναλτι το χέρι του Χάντσον – Οντόι;» (pic)

Κλάτενμπεργκ : «Πώς γίνεται να μην δόθηκε πέναλτι το χέρι του Χάντσον – Οντόι;» (pic)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ απόρησε με την απόφαση του Στιούαρτ Άτγουελ να μην δώσει χέρι του Χάντσον - Οντόι και πέναλτι υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 0-0, όμως οι κόκκινοι διάβολοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και ειδικότερα τον Στιούαρτ Άτγουελ επειδή δεν έδωσε ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό του ματς σε μια διεκδίκηση του Γκρίνγουντ με τον Χάντσον – Οντόι μέσα στην περιοχή των μπλε, ο εξτρέμ της ομάδας του Τούχελ βρήκε την μπάλα με το χέρι, κάτι που φάνηκε σε κανονική ροή παιχνιδιού. Ωστόσο, ακόμα κι όταν είδε την φάση στο VAR ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα, εξοργίζοντας τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σε δηλώσεις του στη Daily Mail σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση και απόρησε με την απόφαση του Στιούαρτ Άτγουελ να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το χέρι του Χάντσον-Οντόι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλάτενμπεργκ στην Daily Mail: 

«Εμεινα έκπληκτος με την απόφαση. Πως γίνεται ο Άτγουελ να μην έδειξε πέναλτι ακόμα κι όταν εξέτασε την φάση στο μόνιτορ; Είναι μυστήριο. Αυτό είναι το πρόβλημα με το VAR. Παρά το γεγονός ότι ο ένας ρέφερι παρακολουθεί τη φάση πολλές φορές από διάφορες οπτικές γωνίες, ένας άλλος διαιτητής θα έχει διαφορετική άποψη. Ο Κρις Κάβανα πίστευε ότι ο Άτγουελ είχε χάσει ένα σαφές πέναλτι, οπότε του έδωσε την ευκαιρία να εξετάσει τη φάση στο μόνιτορ. Αλλά ακόμα κι όταν το είδε, δεν το έδωσε».

Κλάτενμπεργκ: «Πώς γίνεται να μην δόθηκε πέναλτι το χέρι του Χάντσον – Οντόι;» (pic)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ