Μουρίνιο για Μπέιλ : «Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην τον θέλει»

Μουρίνιο για Μπέιλ : «Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην τον θέλει»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε τον φορμαρισμένο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τότεναμ επί της Μπέρνλι.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τότεναμ επί της Μπέρνλι.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως αρχίζει και βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό στην Τότεναμ. Στη νίκη των «πετεινών» επί της Μπέρνλι σκόραρε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ «σέρβιρε» το άλλο ένα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων αναφέρθηκε στον φορμαρισμένο 31χρονο άσο, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην τον θέλει στην ομάδα του.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει τον Μπέιλ. Ούτε ένας που να μην τον είχε βασικό. Αρκεί εκείνος να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Τώρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Μας δίνει πράγματα κάθε φορά που αγωνίζεται. Παίζει καλά και η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ