Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-0 (vid)

Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-0 (vid)

Με γκολ του Ριτσάρλισον από τα έντεκα βήματα, η Έβερτον κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Σαουθάμπτον στο «Γκούντισον Παρκ» και να πιάσει τη Λίβερπουλ στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο!

Με φόρα… από το Άνφιλντ η Έβερτον! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, επικρατώντας με το φτωχό… 1-0 της Σαουθάμπτον για την 26η αγωνιστική της φετινής Premier League!

Το μοναδικό γκολ του Ριτσάρλισον ήταν αρκετό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που έφτασε στις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε και πάλι στην 6η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα έχει και έναν αγώνα περισσότερο!

Στο -2 από την τετράδα και τη Γουέστ Χαμ τα «ζαχαρωτά», έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο!

Πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, η Έβερτον σκόραρε το γκολ της αναμέτρησης! Σκόρερ ο Ριτσάρλισον που ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έγραψε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους από το 9ο λεπτό του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Βραζιλιάνου στα 5 τελευταία του παιχνίδια με την Έβερτον!

Λίγα λεπτά αργότερα τα «ζαχαρωτά» βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Κιν, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε, με το 1-0 να παραμένει. Η Σαουθάμπτον απείλησε λίγες φορές σε όλο το παιχνίδι και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Αντσελότι να βάζει στο… σακούλι, τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ