Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-1 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-1 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-1 της Γουλβς για την 29η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την 21η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και έφτασε τους 65 βαθμούς. Στο +15 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι «πολίτες».

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της η Μάντσεστερ Σίτι.

Η διαστημική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 4-1 της Γουλβς για την 29η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την 21η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και έφτασε τους 65 βαθμούς. Στο +15 βρίσκονται πλέον οι «πολίτες» από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία υποδέχονται την Κυριακή (7/3) στο «Etihad».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, απείλησαν στο 2′ με τον Στέρλινγκ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τυχερό τρόπο. Στο 15′, μετά από γύρισμα του Μαχρέζ από τα δεξιά, ο Ντεντόνκερ στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Η Σίτι πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απείλησε με τους Μαχρέζ (41′) και Ντε Μπρόινε (43′) αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ το γκολ του Λαπόρτ στο 44′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Γουλβς μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και αφού ο Ρούι Πατρίσιο σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ντε Μπρόινε στο 52′, ο Κόαντι με κοντινή κεφαλιά στο 61′ ισοφάρισε για τους «λύκους» (1-1).

Ωστόσο, η ομάδα του Πεπ ήταν εμφανώς ανώτερη της Γουλβς στο ματς, απειλούσε συνεχώς και στο 80′ ο Ζεσούς έδωσε τη λύση, κάνοντας το 2-1. Στο 90′ ο Μαχρέζ με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε από κοντά ο Ζεσούς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Γουόκερ, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα (84’ Γκιντογκάν), Στέρλινγκ, Μαχρέζ, Ζέσους

Γουλβς: Πατρίσιο, Ντεντόνκερ, Χούβερ, Σάις, Κόαντι, Γιόνι (56’ Σίλβα), Μουτίνιο, Νέβες (89’ Οτοβασί), Σεμέδο, Νέτο, Τραορέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ