Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Πρόβλημα με το χρέος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Πρόβλημα με το χρέος

Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το χρέος της, όμως υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί σε αρκετά δύκσολη θέση αναφορικά με το χρέος της, αλλά φαίνεται πως υπάρχει «φως στο τούνελ».

Το χρέος των «κόκκινων διαβόλων» ανέρχεται στις 445,5 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo». Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ενημέρωσε ωστόσο πως τα συνολικά έσοδα έχουν αυξηθεί κατά 2,6% τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, κάτι το οποίο οφείλεται σε έναν μεγαλό βαθμό στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, σχολίασε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα τονίζοντας πρόκειται για μια πολύ δύσκολη χρονιά, όμως αισιοδοξεί πως υπάρχει ελπίδα.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία γενικότερα. Έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από την έναρξη της πανδημίας λόγω του κορονοϊού, όπου μας ζητήθηκε να κλείσουμε το Όλντ Τράφορντ στους φιλάθλους.

Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε για την επιστροφή του κόσμου. Η ταχεία επιτυχημένη διάθεση εμβολίων και το μειωμένο ποσοστό λοιμώξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μας κάνουν αισιόδοξους. Αρχικά αυτό θα γίνει με ποσοστό επί της χωρητικότητας, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι την επόμενη σεζόν θα είναι όλοι εκεί ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γούντγουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ