Πάρκερ : «Το VAR σκοτώνει σιγά-σιγά το ποδόσφαιρο»

Πάρκερ : «Το VAR σκοτώνει σιγά-σιγά το ποδόσφαιρο»

Επίθεση κατά του VAR εξαπέλυσε ο προπονητής της Φούλαμ, Σκοτ Πάρκερ.

Ενάντια στο VAR στάθηκε ο προπονητής της Φούλαμ, Σκοτ Πάρκερ, λέγοντας πως η συγκεκριμένη τεχνολογία διαλύει το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα τόνισε πως καθυστερεί το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάνεται το πάθος και η ένταση της στιγμής

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο. Να το κρατήσουν αγνό. Ωστόσο, πλέον οι διαιτητές προσπαθούν να ελέγχουν κάθε λεπτομέρεια. Κάθε στιγμή του αγώνα και αυτό για εμένα είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Συγγνώμη που το λέω αλλά το VAR σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Εμάς, τους ανθρώπους του αθλήματος, όσο και τον κόσμο. Τους θεατές που θέλουν να ζήσουν το ωμό συναίσθημα που τους προσφέρει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα. Πλέον οι οπαδοί δεν πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους.

Γιατί; Γιατί περιμένουν δέκα δευτερόλεπτα για να δουν αν το VAR θα μετρήσει ή όχι το τέρμα που σημείωσε η ομάδα τους. Η στιγμή χάνεται. Το ίδιο και το συναίσθημα που δημιουργείται από ένα γκολ τη στιγμή που μπαίνει. Αυτή είναι η γνώμη μου για το VAR και την έχω πει προ πολλού. Δεν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον. Το VAR σκοτώνει το αγαπημένο μας άθλημα. Το ποδόσφαιρο θα γίνει ένα άθλημα σε λίγο καιρό, αν δεν αλλάξει κάτι, που δεν θα έχει καθόλου συναισθήματα”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ