Σόλσκιερ : «Κάναμε απλά μία νίκη, δύσκολο να φτάσουμε την Σίτι»

Σόλσκιερ : «Κάναμε απλά μία νίκη, δύσκολο να φτάσουμε την Σίτι»

Ο Ολέ Γκούναρ Σόλσκιερ μιλώντας μετά τη σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι (0-2) τόνισε πως η Σίτι δεν πιάνεται στη βαθμολογία.

Μετά τη σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι, ο Ολέ Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως η διαφορά που έχει πάρει η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν γίνεται να καλυφθεί.

Οι «κόκκινοι» διάβολοι με τα γκολ των Μπρούνο Φερνάντες και Λουκ Σο πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη μέσα στο Έτιχαντ και έσπασαν το νικηφόρο σερί 21 αγώνων που έτρεχαν οι «πολίτες».

Ο Σόλσκιερ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά τη νίκη της ομάδας του, όμως τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά με τη Σίτι, η οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στο +11.

«Κάναμε απλά μία νίκη, δυστυχώς η Σίτι βρίσκεται πολύ μπροστά στην βαθμολογία για να την φτάσουμε, μπορεί να το καταφέραμε πέρυσι με την Λέστερ που ήταν 15 βαθμούς μπροστά αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, καταφέραμε και επικρατήσαμε με σκορ 0-2 με έναν ακόμη αγώνα να κρατάμε μηδέν παθητικό, που είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Επικρατεί στην ομάδα μια πολύ θετική αύρα και με αυτή συνεχίζουμε, θέλουμε να παίζουμε σε υψηλή ένταση, αλλά και να αμυνόμαστε καλά για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα οποιαδήποτε κενά που θα δημιουργηθούν στην αντίπαλη άμυνα», ανέφερε ο Νορβηγός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ