Η Έβερτον θέλει Ίσκο και Βάθκεθ

Η Έβερτον θέλει Ίσκο και Βάθκεθ

Η Έβερτον έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τους Ίσκο και Λούκας Βάθκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στα ραντάρ της Έβερτον και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ίσκο και Λούκας Βάθκεθ.

Οι «μερένχες» έχουν ενημερώσει και επίσημα πως ο Ίσκο είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και το καλοκαίρι θα περάσει την πόρτα της εξόδου από το «Μπερναμπέου». Ο Ισπανός διεθνής φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς βρίσκεται εκτός της βασικής ενδεκάδας και σύμφωνα με την «Calciomercato» η ομάδα του Μέρσεισαιντ είναι σε επαφές μαζί του.

Ο Κάρλο Αντσελότι επιθυμεί να προχωρήσει σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (και όχι μόνο) των «ζαχαρωτών» και ο 28χρονος μέσος αποτελεί… ιδανική λύση για τον Ιταλό τεχνικό. Ωστόσο, υπάρχει και άλλη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας» που ενδιαφέρει την αγγλική ομάδα, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Αυτός είναι ο Βάθκεθ, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα φύγει το καλοκαίρι από την πρωταθλήτρια Ισπανίας. Το συμβόλαιο του 29χρονου άσου λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του, ενώ μάλιστα έχουν ξεκινήσει και επαφές με τον ατζέντη του. Μέσα σε αυτές είναι η Έβερτον, αλλά και οι Μίλαν, Νάπολι, Βαλένθια και Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ