Μουρίνιο : «Τα 100 γκολ για μια αμυντική ομάδα δεν είναι και άσχημα»

Μουρίνιο : «Τα 100 γκολ για μια αμυντική ομάδα δεν είναι και άσχημα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την εύκολη νίκη της Τότεναμ επί της Κρίσταλ Πάλας (4-1) στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έφτασε τα 100 γκολ.

Μετά την άνετη νίκη της Τότεναμ επί της Κρίσταλ Πάλας (4-1), ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στα 100 γκολ που έφτασε η ομάδα του.

Οι Χάρκι Κέιν και Γκάρεθ Μπέιλ πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους «αετούς» και πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας. Ωστόσο, ιδιαίτερη σημασία είχε το δεύτερο γκολ του αρχηγού των «σπιρουνιών», διότι ήταν το 100ο τέρμα των Λονδρέζων τη φετινή σεζόν.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ στάθηκε σε αυτό το γεγονός, βρίσκοντας την ευκαιρία να απαντήσει για την κριτική που του ασκείται.

«Αν τα στατιστικά που μου δόθηκαν είναι σωστά, σκοράραμε 100 γκολ στη σεζόν, το οποίο για μία αμυντική ομάδα και κακή ομάδα, δεν είναι άσχημα. Ήταν μία καλή εβδομάδα για εμάς. Τρία ματς, εννέα βαθμοί και έρχεται μία δύσκολη εβδομάδα με Europa League και το ντέρμπι με την Άρσεναλ», ανέφερε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του να βγει στο Champions League:

«Δεν ξέρω και δεν το σκέφτομαι πολύ. Δεν μπορώ να ελέγξω τις άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα συμβεί αύριο, πρέπει απλά να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Να προσπαθούμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται. Αν γίνεται να παίζουμε και καλά, να μη δεχόμαστε και πολλά γκολ, να σκοράρουμε εμείς και αν δούμε τι θα γίνει. Αρνούμαι να ξεχάσω το Europa League, αρνούμαι να πω ότι η Πέμπτη δεν είναι σημαντική, γιατί για μένα είναι το ίδιο σημαντική. Πρέπει απλά να ενωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να περάσουμε τις δυσκολίες, όπως έχουμε κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ