Τότεναμ : Το δίδυμο Κέιν-Σον γράφει ιστορία στην Premier League (pics+vids)

Τότεναμ : Το δίδυμο Κέιν-Σον γράφει ιστορία στην Premier League (pics+vids)

Ο Χάρι Κέιν με τον Σον έχουν αναπτύξει μια απίστευτη χημεία στην Τότεναμ και στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έγραψαν ιστορία καθώς έφτασαν τα 14 γκολ αποκλειστικά από δικές τους συνεργασίες φέτος και έγιναν το πιο «φονικό» δίδυμο στην ιστορία της Premier League.

Ο Χάρι Κέιν και ο Σον έχουν μάθει να βρίσκονται… με κλειστά μάτια και είναι αδιαμφισβήτητα οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη φετινή σεζόν της Τότεναμ, ανεξαρτήτως σε ποια θέση θα καταλήξει η ομάδα του Μουρίνιο.

Και οι δύο έχουν ξεχωρίσει με τις φετινές τους επιδόσεις. Ο Κέιν μετράει 16 γκολ και 13 ασίστ, ενώ ο Σον 13 γκολ και 9 ασίστ. Εκτός από τα ατομικά τους κατορθώματα, η συνεργασία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ο Σον μοίρασε άλλη μία ασίστ φέτος στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, βρίσκοντας τον Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 4-1 για τα «σπιρούνια». Αυτή η ασίστ ήταν ιστορικής σημασίας για τους δύο παίκτες της Τότεναμ, καθώς έφτασαν τα 14 τέρματα αποκλειστικά από δικές τους συνεργασίες τη φετινή σεζόν.

Ποτέ ξανά κανένα άλλο δίδυμο δεν ήταν τόσο παραγωγικό στην ιστορία της Premier League και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί. Κέιν και Σον αποτελούν και επίσημα το πιο «φονικό» δίδυμο στην ιστορία της Premier League, ξεπερνώντας τις συνεργασίες των Σίρερ-Σάτον με τη Μπλάκμπερν (13 γκολ, 1994-1995) και Γουίλσον-Φρέιζερ με τη Μπόρνμουθ (12 γκολ, 2018-2019).

Οι Λες Φέρντιναντ και Κέβιν Γκάλεν της ΚΠΡ βρίσκονται στην 4η θέση (11 γκολ, 1994-1995), ενώ ο Σίρερ βρίσκεται για δεύτερη φορά στη λίστα, αυτή τη φορά με τον Μάικ Νιούελ στην Μπλάκμπερν (1995-1996).

Τη λίστα συμπληρώνουν τρία δίδυμα που οι συνεργασίες τους έφεραν 10 γκολ. Οι Ρόμπι Φάουλερ και Σταν Κόλιμορ για τη Λίβερπουλ (1995-1996), Ντένις Μπέργκαμπ και Νικολάς Ανελκά για την Άρσεναλ (1998-1999) και Αντάμα Τραορέ και Ραούλ Χιμένες για τη Γουλβς (2019-2020).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ