Πιέλ : «Επέστρεψε καλύτερος από ποτέ ο Μαχρέζ»

Πιέλ : «Επέστρεψε καλύτερος από ποτέ ο Μαχρέζ»

Ο προπονητής της Λέστερ μίλησε για την επιστροφή του Ριγιάντ Μαχρέζ στις προπονήσεις έπειτα από την αποχή του και τόνισε πως γύρισε σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν.

Σε πολύ καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης επέστρεψε ο Ριγιάντ Μαχρέζ μετά την απουσία του από τις προπονήσεις της Λέστερ λόγω της απογοήτευσης για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο τεχνικός των μπλε, Κλόντ Πιέλ.
Ο Αλγερινός μέσος είχε οκτώ γκολ και επτά ασίστ μέχρι τον Ιανουάριο που οι «πολίτες» χτύπησαν την πόρτα της Λέστερ και ζήτησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Οι αλεπούδες είπαν όχι και ο παίκτης έχασε αρκετές προπονήσεις και δύο ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Τελικά, επέστρεψε στο εκτός έδρας ματς με τη Σίτι, στο οποίο η Λέστερ έχασε 1-5.
«Ναι, νομίζω ότι είναι καλύτερος. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο και δεν έχει προβλήματα. Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο να βάλουμε ένα τέλος στη συζήτηση για τον Ριγιάντ», δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ Κλοντ Πιέλ.
«Είναι και πάλι εδώ, έπαιξε με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα προχωράμε και το ίδιο πρέπει να κάνει και εκείνος. Το πιο σημαντικό πράγμα για όλους μας αυτή τη στιγμή είναι το μέλλον. Εχουμε μείνει ενωμένοι και κοιτάζουμε μπροστά», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ