Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Γκλέιζερ πουλάει μετοχές, κανένα κέρδος για τον σύλλογο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Γκλέιζερ πουλάει μετοχές, κανένα κέρδος για τον σύλλογο

Ο Άβραμ Γκλέιζερ πήρε την απόφαση να πουλήσει μετοχές που κατέχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εξοικονομήσει κάτι περισσότερο από 70 εκατομμύρια, με την ομάδα να μην έχει κανένα όφελος.

Μετοχές που κατέχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να πουλήσει ο Άβραμ Γκλέιζερ ώστε να εξοικονομήσει κάτι περισσότερο από 70 εκατομμύρια, δίχως να κερδίζει κάτι ο σύλλογος.

Τα οικονομικά των «κόκκινων διάβολων» δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς το χρέος έχει αυξηθεί κατά 64,2 εκατομμύρια λίρες φτάνοντας στο σύνολο των 455,5 εκατ.λιρών μετά και από το αντίκτυπο της πανδημίας.

Ωσστόσο, ένας εκ των μελών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του αγγλικού συλλόγου πήρε την απόφαση να παραχωρήσει μετοχές, με στόχο να βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό περισσότερα από 70 εκατομμύρια και στου συλλόγου… μηδέν.

Μάλιστα, αυτό το διαβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντνγουορντ, λέγοντας πως η ομάδα δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι από την πώληση του μέρους των μετοχών του Άβραμ Γκλέιζερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αμερικανοί θα πέσουν από το 78% στο 74,9% στον έλεγχο του κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ