Λιντς – Τσέλσι 0-0

Λιντς – Τσέλσι 0-0

Λιντς και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 με τους «μπλε» να ξεφεύγουν στο +3 από την πέμπτη Γουέστ Χαμ η οποία όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» που δίνει για την τετράδα, άφησε στο «Έλαντ Ρόουντ» η Τσέλσι που έμεινε στο 0-0 με τη Λιντς. Στο +3 από την πέμπτη Γουέστ Χαμ πλέον η ομάδα του Τούχελ αλλά με δύο ματς περισσότερα από τα «σφυριά».

Στο 7ο λεπτό η Τσέλσι είχε την πρώτη ευκαιρία του ματς αλλά ο Χάβερτς με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελιέ με τη Λιντς μάλιστα να σκοράρει στην κόντρα αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 10′ από σπόντα και κόντρα στον Γιορέντε η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μελιέ και πέντε λεπτά μετά η Λιντς ισοφάρισε στα δοκάρια με το σουτ του Ρόμπερτς να σταματά στο σίδερο.

Οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν όσες στο πρώτο με τον Χάβερτς στο 48′ να σπαταλά μία όταν άργησε να εκτελέσει και ο Μελιέ έδιωξε σε κόρνερ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να λέει «όχι» και σε μακρινό σουτ του Ρούντιγκερ στο 70′. Το 0-0 παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος με την Τσέλσι ωστόσο να είναι η χαμένη.

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ Ντάλας, Γιορέντε, Στρόικ, Φίλιπς, Χάρισον (64’ Έλντερ Κόστα), Αλιόσκι, Ρόμπερτς, Ραφίνια, Μπάμφορντ (35’ Ροδρίγο, 79’ Κλιχ)

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Ζιγές (69’ Τζέιμς), Μάουντ (79’ Χάντσον Οντόι), Πούλισικ (68’ Βέρνερ), Χάβερτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ