Ο Λαμέλα, η ραμπόνα και ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

Ο Λαμέλα, η ραμπόνα και ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

Ο Έρικ Λαμέλα πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν απέναντι στην Άρσεναλ, σκοράροντας με ραμπόνα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός έχει σκοράρει με αυτό τον τρόπο.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ και ηττήθηκε με 2-1, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στη «μάχη» για την τετράδα. Η εικόνα των σπιρουνιών μάλιστα στο παιχνίδι δεν ήταν καλή με τους κανονιέρηδες να κυριαρχούν απόλυτα και να παίρνουν το τρίποντο με ανατροπή, σε ένα ματς όμως που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό εξαιτίας του απίθανου τέρματος που πέτυχε ο Έρικ Λαμέλα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε μια ανεπανάληπτη, «αλήτικη» έμπνευση και πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν με ραμπόνα, με τον Λένο να μην μπορεί να αντιδράσει. Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λαμέλα καταφέρνει να πετύχει γκολ με ραμπόνα. Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 14/15 ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, είχε σκοράρει ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό γκολ σε παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των ομίλων του Europa League με ραμπόνα έξω από την περιοχή στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Δείτε τη ραμπόνα του Λαμέλα απέναντι στην Άρσεναλ:

Και τη ραμπόνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ