Φούλαμ – Λιντς 1-2

Φούλαμ – Λιντς 1-2

Η Λιντς κατάφερε να φύγει με το διπλό από την πρωτεύουσα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Φούλαμ για την 29η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα! Έπειτα από τρεις αγωνιστικές χωρίς να γευτεί τη νίκη, η Λιντς κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και να επικρατήσει της Φούλαμ στο Λονδίνο με 2-1 για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι που είχαν για άλλη μία φορά σε μεγάλη βραδιά τον Πάτρικ Μπάμφορντ, με τον Άγγλο φορ να σκοράρει το πρώτο γκολ και να… σερβίρει το δεύτερο στον Ραφίνια, συμβάλοντας τα μέγιστα στο διπλό.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Λιντς έφτασε τα 14 γκολ, δείχνοντας στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως μάλλον θα έπρεπε να ξανασκεφτεί τις κλήσεις του στην εθνική Αγγλίας…

Καλύτερα μπήκε η Λιντς στο παιχνίδι, με την ομάδα του Μπιέλσα να σκοράρει στο 8ο λεπτό, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο Έιλινγκ ήταν οφσάιντ. Το… κανονικό γκολ ωστόσο δεν άργησε να έρθει και στο 29ο λεπτό ο Πάτρικ Μπάμφορντ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του με ένα όμορφο γυριστό σουτ στην κίνηση.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Φούλαμ κατάφερε να φέρει το ματς και πάλι στα ίσα, με τον Άντερσον να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα της Λιντς και να πλασάρει σωστά για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τα «παγώνια» ήταν καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Ο Χάρισον έκοψε στη μεσαία γραμμή, πέρασε στον Μπάμφορντ και αυτός με τη σειρά του στον Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 2-1 και να δίνει στην ομάδα του ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άντερσεν, Ανταραμπιό, Ρόμπινσον, Άινα (72′ Τετέ), Λεμινά, Ριντ (63′ Λόφτους-Τσικ), Ανγκισά, Καβαλέιρο, Λούκμαν, Μάτζα (45′ Μίτροβιτς)

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Έιλινγκ, Αλιόσκι, Γιορέντε, Στρούικ, Ρόμπερτς, Ντάλας, Ραφίνια, Χάρισον, Φίλιπς, Μπάμφορντ (77′ Κλιχ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ