Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-2

Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-2

Νίκη... ηρεμίας για την Τότεναμ που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Άστον Βίλα, επικρατώντας με 2-0 για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική της Premier League.

Επιστροφή στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα για την Τότεναμ που μετά από δυο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη κατάφερε να πάρει σημαντικό «τρίποντο» κόντρα στην Άστον Βίλα με 2-0 και να επαναφέρει μία ηρεμία στο στρατόπεδο του συλλόγου.

Ανέβηκε στην 6η θέση η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που μείωσε τη διαφορά της από την 4η Τσέλσι μόλις στους τρεις βαθμούς. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Άστον Βίλα που δείχνει να χάνει οριστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Καλύτερη από το ξεκίνημα η Τότεναμ που απείλησε δύο φορές με τον Κέιν. Το γκολ τελικά ήρθε από τα πόδια του Κάρλος Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύται την πάσα του Μόουρα και να πλασάρει σωστά στο 29ο λεπτό, γράφοντας το 1-0 για τα «σπιρούνια».

Η Βίλα έδειχνε κουρασμένη και χωρίς μεγάλη διάθεση και η Τότεναμ κλείδωσε τη νίκη με τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Μινγκς, Τάργκετ, Κονσά, Σανσόν (66’ Μπάρκλεϊ), Τρεζεγκέ (79’ Ντέιβις), ΜακΓκίν, Κας, Ντόουγκλας  Λουίζ, Τραορέ (60’ Ελ Γκαζί), Γουότκινς

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκανγκά, Ροντόν, Ρεγκιλόν (57’ Ντέιβις), Σάντσες, Λούκας Μόουρα, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ (81’ Σισοκό), Λο Σέλσο (66’ Μπερχβάιν), Κέιν, Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ