Σακίρι για Τσιμίκα: «Θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα»

Σακίρι για Τσιμίκα: «Θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ μίλησε ο Τσέρνταν Σακίρι, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον Κώστα Τσιμίκα, ενώ τόνισε ότι πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα αμυντικού.

Από την πρώτη ημέρα που πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας ανέπτυξε μια έντονη σχέση με τον Τσέρνταν Σακίρι, ενώ έχει και εξαιρετικές σχέσεις με τον Αιγύπτιο σταρ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας αμυντικός αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Σακίρι.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός λοιπόν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Reds» και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Τσιμίκας μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης της Λίβερπουλ, καθώς δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίρι στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: «Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάθε μέρα έρχεται χαμογελαστός στις προπονήσεις, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος. και προσπαθώ να τον βοηθάω κάθε φορά που χρειάζεται βοήθεια. Είναι κι αστείος τύπος.

Προφανώς δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αυτή τη σεζόν, αλλά βλέπουμε την ποιότητα του κάθε μέρα στις προπονήσεις και πόσο σκληρά εργάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο, μετά την προπόνηση.

Νομίζω ότι αυτό θα αποδώσει σύντομα. Ελπίζω να βρει ρυθμό σύντομα και να πάρει λεπτά επειδή είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ