Επίσημο : Αποχωρεί από τη Σίτι ο Αγκουέρο!

Επίσημο : Αποχωρεί από τη Σίτι ο Αγκουέρο!

Με μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως ο Σέρχιο Αγκουέρο θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν!

Η… βόμβα έσκασε! Ο Σέρχιο Αγκουέρο θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν με τους «πολίτες» να το ανακοινώνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους! Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν μαζί να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον Αργεντινό να αποχωρεί από το Μάντσεστερ και τη Σίτι έπειτα από 10 χρόνια πολλών επιτυχιών με τον σύλλογο.

Ο 33χρονος αποκτήθηκε από τη Σίτι το καλοκαίρι του 2011 και κατάφερε να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου! Ο Αγκουέρο ήταν αυτός που σκόραρε το μεγαλύτερο γκολ στην ιστορία της ομάδας το 2012, όταν με δικό του τέρμα στο 93ο λεπτό, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-2 της ΚΠΡ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και επέστρεψε στην κορυφή της Αγγλίας.

Μάλιστα, είναι και ο πρώτος σκόρερε στην ιστορία του συλλόγου με 257 γκολ σε 384 αναμετρήσεις, ενώ είναι επίσης και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League!

Έτσι, ο Αγκουέρο και η Σίτι αποφάσισαν μετά από 10 χρόνια να βάλουν τέλος σε μία χρυσή εποχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ