Το μεγαλύτερο γκολ του Αγκουέρο με τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Το μεγαλύτερο γκολ του Αγκουέρο με τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο το γκολ του απέναντι στην ΚΠΡ θα μείνει για πάντα στην ιστορία των «πολιτών»!

Τίτλοι τέλους για τον Σέρχιο Αγκουέρο και τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχωρεί από την αγαπημένη του Σίτι, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 257 γκολ σε 384 συμμετοχές, ενώ είναι επίσης και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League!

Ο Αγκουέρο φεύγει ως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου, εάν όχι ο κορυφαίος. Ο 33χρονος ήταν εκείνος που χάρισε στη Σίτι το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια, όταν το 2012 είχε σκοράρει εκείνο το θρυλικό γκολ απέναντι στην ΚΠΡ, με τη Σίτι να επικρατεί στο φινάλε με 3-2 και να επιστρέφει στην κορυφή της Αγγλίας.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γκολ στην ιστορία της Premier League το οποίο συνοδεύεται από τη θρυλική περιγραφή του Μάρτιν Τάιλερ… «Αγκουεροοοοοοοο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ