Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Έτοιμος για τη Σεβίλλη ο Πογκμπά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Έτοιμος για τη Σεβίλλη ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά είναι πλέον σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κόκκινους διαβόλους, καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο τέθηκε και πάλι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το νησί, ο Γάλλος μέσος είναι πλέον σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κόκκινους διαβόλους, καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο διεθνής μέσος δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Χάντερσφιλντ λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα ο Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει διάφορες αλχημείες στο κέντρο. Τελικά ο Γάλλος εντάχθηκε την επόμενη μέρα από την αναμέτρηση στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή και παρά τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που θέλουν τους δύο τους να μην μιλιούνται ο Μουρίνιο τον υπολογίζει κανονικά.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν πιθανότητες να παίξει στο παιχνίδι με την Σεβίλλη την Τετάρτη (21/2) στην Ανδαλουσία στο πλαίσιο της φάσης των 16 για το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ