Άρσεναλ : Ανανέωσε με την Emirates έναντι 200 εκατ. λιρών

Άρσεναλ : Ανανέωσε με την Emirates έναντι 200 εκατ. λιρών

Η Άρσεναλ θα συνεχίσει να έχει για χορηγό στη φανέλα την αεροπορική εταιρία Emirates μέχρι τουλάχιστον το 2024, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία έναντι 200 εκατ. λιρών.

Μαζί μέχρι τουλάχιστον το 2024 θα συνεχίσουν Άρσεναλ και Emirates, καθώς οι Κανονιέρηδες έφτασαν σε συμφωνία με την αεροπορική εταιρία, η οποία θα συνεχίσει να είναι ο κεντρικός χορηγός στις φανέλες της ομάδας. Το deal θα φτάσει τα 200 εκατ. λίρες και πρόκειται για το ακριβότερο στην ιστορία των Λονδρέζων.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε από το 2006, όταν η Άρσεναλ μετακόμισε στο καινούργιο της γήπεδο, το οποίο πήρε την ονομασία της Emirates, ενώ διαφήμιση της εταιρίας μπήκε και στις φανέλες των Κανονιέρηδων.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου θα συνεχιστεί η μακροβιότερη χορηγία εταιρίας σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τον ελληνικής καταγωγής γενικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη να τονίζει πως αυτή η χορηγία θα παρέχει στην ομάδα τα χρήματα που χρειάζεται για να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους.

«Η συνεργασία μας με την Emirates είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διάρκειαστην Πρέμιερ Λιγκ και μια από τις μακροβιότερες παγκοσμίως. Αυτή η αμοιβαία δέσμευση βεβαιώνει τη δύναμη και το βάθος αυτός της σχέσης. Η Emirates αποδεικνύει και πάλι την μεγάλη εμπιστοσύνη της στο πλάνο μας και η αρκετά μεγαλύτερη επένδυση της θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε περισσότερα τρόπαια και να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην ομάδα και στους φιλάθλους μας σε ολόκληρο τον κόσμο».

Όσον αφορά το γήπεδο, αυτό θα έχει το όνομα της Emirates μέχρι και το 2028, ως αποτέλεσμα ξεχωριστής συμφωνίας ανάμεσα στην Άρσεναλ και την αραβική αεροπορική εταιρία από το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ