Στο Λονδίνο Ραϊόλα και μπαμπάς Χάαλαντ

Στο Λονδίνο Ραϊόλα και μπαμπάς Χάαλαντ

Οι δύο εκπρόσωποι του επιθετικού της Ντόρτμουντ θα συναντηθούν με ανθρώπους των Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Περιοδεία ανά την Ευρώπη πραγματοποιούν ο Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ Ίνγκε… Μετά τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη και τα αντίστοιχα ραντεβού με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, οι δύο άνδρες φέρονται να ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Στις επαφές που φημολογείται ότι θα έχουν, περιλαμβάνονται συναντήσεις με ανθρώπους των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, με ασφαλώς το ίδιο αντικείμενο συζήτησης: τη μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Είναι προφανές πως ο Μίνο Ραϊόλα πραγματοποιεί έναν άτυπο πανευρωπαϊκό πλειστηριασμό για τον πελάτη του. Όχι άδικα, αφού η Ντόρτμουντ φέρεται να αξιώνει 180 εκατομμύρια ευρώ για το μεγάλο αστέρι της, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ESPN.

Πάντως, είναι δύσκολο εν μέσω πανδημίας μία ομάδα να πληρώσει αυτά τα χρήματα για τον Χάαλαντ. Ειδικά όταν σε ένα χρόνο θα κοστίζει τα μισά, λόγω ρήτρας στο συμβόλαιο του. Όσο για τον Ραϊόλα και τον μπαμπά Χάαλαντ, ποιος ξέρει που θα πάνε μετά το Λονδίνο; Ίσως στο Παρίσι ή στη Ρώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ