Σαουθάμπτον – Μπέρνλι 3-2

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι 3-2

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από νωρίς, η Σαουθάμπτον κατάφερε να κάνει μία τρομερή ανατροπή και να επικρατήσει εν τέλει με 3-2 της Μπέρνλι για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Επιστροφή από την… κόλαση για τη Σαουθάμπτον! Παρότι οι «Άγιοι» βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς με 2-0 στο St’ Marys Stadium, κατάφεραν εν τέλει να κάνουν μία τρομερή ανατροπή και να φέρουν… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 3-2 της Μπέρνλι για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Χάσενχουτλ, δεν τα παράτησε και αφού ισοφάρισε άμεσα, έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και προσπέρασε στη βαθμολογία την Μπέρνλι, με την οποία ήταν στους ίδιους βαθμούς πριν από τη σημερινή αναμέτρηση.

Στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον η Σαουθάμπτον που δείχνει να κλειδώνει την παραμονή της και για την επόμενη σεζόν της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Κρις Γουντ να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 12ο λεπτό και να δίνει κεφάλι στην Μπέρνλι. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ντάις, με τον Βίντρα να κάνει το 2-0 μόλις στο 28′.

Η απάβτηση της Σαουθάμπτον ωστόσο ήταν άμεση, με τον Άρμστονγκ να μειώνει στο 31ο λεπτό. Πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντάνι Ινγκς να γράφει το 2-2 στο 42ο λεπτό.

Η ολική ανατροπή έγινε από τον Νέιθαν Ρέντμοντ που σκόραρε στο 66′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τη Σαουθάμπτον.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ (79′ Σαλισού), Ντιαλό, Γουόλκοτ (87′ Τζενεπό), Ινγκς (86′ Άνταμς), Ρέντμοντ

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς (33′ Τέιλορ), Γκούντμουντσον (90′ Ρίτσαρντσον), Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Γουέστγουντ, Γουντ, Βίντρα (78′ Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ