Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Μπράιτον, αυξάνοντας τη διαφορά της από την 5η Τότεναμ στους 11 βαθμούς!

Κουνάει ήδη σεντόνι… Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέισον Γκρίνγουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιστρέψει από το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και να κάνει την απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας της Μπράιτον με 2-1 στο Old Trafford για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Παρότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το γκολ του… πρώην, Ντάνι Γουέλμπεκ, δεν τα έβαλε κάτω και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφερε «τούμπα» το ματς και έφτασε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με την οποία αύξησε τη διαφορά της από την 5η Τότεναμ στους 11 βαθμούς, κλειδώνοντας κατά κάποιον τρόπο μία θέση για το επόμενο Champions League.

Οι «γλάροι» κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Γουέλμπεκ να γράφει το 1-0 στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, Ωστόσο η Γιουνάιτεντ μπήκε με άλλον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Μάρκους Ράσφορντ στο 62′.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Μέισον Γκρίνγουντ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 και να δίνει στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, Φρεντ, Πογκμπά (84’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (73’ Τζέιμς), Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Καβάνι (82’ Φαν ντε Μπεκ)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουάιτ, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκρος, Μόντερ, Λαλάνα, Μπισουμά, Τροσάρ (63’ ΜακΆλιστερ), Μοπέ, Γουέλμπεκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ