Ο Τούχελ απολύθηκε από την Παρί μέσα σε δύο λεπτά!

Ο Τούχελ απολύθηκε από την Παρί μέσα σε δύο λεπτά!

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε σε δηλώσεις του τον τρόπο που απολύθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν πριν μερικούς μήνες.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος προετοιμάζει την Τσέλσι για τον αυριανό (7/4) πρώτο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο, μίλησε στο «Sky Sport Germany» και αποκάλυψε το παρασκήνιο του «διαζυγίου» του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ένιωσα ότι θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν μου φαινόταν πραγματικό,» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, αναφερόμενος στον περασμένο Δεκέμβριο, και πρόσθεσε: «Ήταν εκπληκτικό, γιατί το απόγευμα της 22ας Δεκεμβρίου, το ένιωσα για πρώτη φορά. Είχα μια συνομιλία με τον αθλητικό διευθυντή (Λεονάρντο). Και άλλη μία πριν από τον αγώνα της 23ης Δεκεμβρίου. Νικήσαμε με 4-0 την Στρασμπούρ. Και τότε, είχαμε αυτήν τη συνομιλία, η οποία διήρκεσε μόνο δύο λεπτά, καθώς δεν είχα πολλά να πω. Σηκώθηκα, είπα ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το ζήτημα κι έφυγα.

Στη συνέχεια, μαζέψαμε τα πράγματα μας και επιστρέψαμε στο σπίτι για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, που δεν ήταν ευχάριστα για εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν περίεργο. Έμαθα για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και σκέφθηκα ότι θα δοκιμάσω. Δεν είχα χρόνο να σκεφθώ, να φοβηθώ ή να διστάσω. Ήταν ίσως η καλύτερη περίπτωση. Όσον αφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ένας υπέροχος σύλλογος με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ