Άρσεναλ : Ματιές στον Ρουγκάνι

Άρσεναλ : Ματιές στον Ρουγκάνι

H Άρσεναλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι ενόψει καλοκαιριού, με τον Αρσέν Βενγκέρ να θέλει να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun. Ο 23χρονος στόπερ ξεκίνησε βασικός στα πρώτα πέντε ματς της Γιουβέντους, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 16 ματς με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο […]

H Άρσεναλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι ενόψει καλοκαιριού, με τον Αρσέν Βενγκέρ να θέλει να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun. Ο 23χρονος στόπερ ξεκίνησε βασικός στα πρώτα πέντε ματς της Γιουβέντους, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 16 ματς με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο Ρουγκάνι κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι σύλλογοι της Αγγλίας ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Ντανιέλε Τόρτσια, μίλησε για τον πελάτη του λέγοντας τα εξής: «Ο Ρουγκάνι είναι διεθνής και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και σε αγγλική. Είναι νέος, έχει κομψότητα στο παιχνίδι του και ξέρω ότι τον παρακολουθούν κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Όσο για την Άρσεναλ είπε: «Είχαμε μιλήσει με την Άρσεναλ στο παρελθόν για τον παίκτη, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από εκείνη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ