Φούλαμ – Γουλβς 0-1

Φούλαμ – Γουλβς 0-1

Με ένα τρομερό γκολ του Ανταμά Τραορέ στο 92ο λεπτό, η Γουλβς κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Λονδίνο, επικρατώντας με 1-0 της Φούλαμ για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Χρειάστηκαν να περάσουν 30 αγώνες ώστε ο Ανταμά Τραορέ να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ στη φετινή Premier League. Ο Ισπανός τελικά τα κατάφερε και έδωσε στη Γουλβς τρεις σημαντικούς βαθμούς λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Με ένα τρομερό γκολ στο 92ο λεπτό, ο Τραορέ έδωσε το διπλό στη Γουλβς που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Φούλαμ στο Λονδίνο και να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Πάρκερ, η οποία παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και βλέπει… Championship.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό η Γουλβς βρήκε το γκολ. Ο Ποντένσε σέρβριρε στον Ζοζέ, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ για χιλιοστά σύμφωνα με το VAR, με αποτέλεσμα το τέρμα να ακυρωθεί.

Ο Φούλαμ δημιούργησε μερικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρει το γκολ της νίκης που θα της έδινε τρεις μεγάλους βαθμούς. Βαθμούς τους οποίους τους πήρε η Γουλβς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με το σουτ… βολίδα του Τραορέ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άντερσεν, Κονγκολό, Άινα (84′ Καβαλέιρο), Τετέ, Λεμινά, Ριντ (74′ Μάτζα), Ρόμπινσον, Κορδονα-Ριντ, Λόφτους-Τσικ (63′ Ανγκισά), Μίτροβιτς

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Νούρι, Κόντι, Σεμέδο, Σαΐς, Πέδρο Νέτο (33′ Ζοάο Μουτίνιο), Ρούμπεν Νέβες, Ποντένσε (74′ Γκιμπς-Γουάιτ), Ντεντόνκερ, Ανταμά Τραορέ, Γουίλιαν Ζοζέ (78′ Φάμπιο Σίλβα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ