Ο γιος του Σόλσκιερ απάντησε στον Μουρίνιο : «Ο μπαμπάς μου πάντα μου δίνει φαγητό»

Ο γιος του Σόλσκιερ απάντησε στον Μουρίνιο : «Ο μπαμπάς μου πάντα μου δίνει φαγητό»

Με χιούμορ αποφάσισε να δώσει τέλος στην κόντρα του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο, ο γιός του πρώτου, Νόα.

Τέλος στις «μπηχτές» ανάμεσα στον Όλε Σόλσκιερ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, θέλησε να δώσει ο γιος του πρώτου, Νόα. Ο νεαρός απάντησε με χιούμορ για την αψιμαχία μεταξύ των δύο τεχνικών, λέγοντας πως ο μπαμπάς του τον ταΐζει κανονικά.

«Πάντα μου δίνει φαγητό, σας διαβεβαιώ! Γέλασα πολύ με αυτό που είπε είναι η αλήθεια. Βέβαια, δεν πέφτω κάτω όπως το έκανε και ο Σον…», σχολίασε χαρακτηριστικά στο μέσο «Tidens Krav».

Θυμίζουμε ότι η κόντρα μεταξύ των δύο κόουτς ξεκίνησε με την δήλωση του Σόλσκιερ που έλεγε, «Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω και χρειάζονταν την βοήθεια των συμπαικτών του για να σηκωθεί, δεν θα του έδινα φαγητό. Ήταν προσβλητικό αυτό που έγινε. Οι παίκτες μου… ξεγελάστηκαν από τον Σον, όχι μόνο αυτοί αλλά και ο διαιτητής. Δεν υπήρχε φάουλ στην φάση», για να πάρει την απάντηση του Πορτογάλου η οποία ανέφερε:

«Πρώτον, είμαι έκπληκτος που μετά το σχόλιο που έκανε ο Σόλσκιερ για τον Σον, δεν με ρωτάτε γι’ αυτό. Αλλά θα πω, αυτό που είπα ήδη και στον Όλε μετά τον αγώνα, αν εγώ πω πως ο παίκτης Α, Β ή Γ από την άλλη ομάδα, αν ήταν γιος μου δεν θα του έδινα να φάει, ποια μπορεί να είναι η αντίδραση σε αυτό. Είναι λυπηρό, είναι λυπηρό που δεν μου ρωτάτε. Είναι λυπηρό γιατί δεν έχετε την ηθική ειλικρίνεια να μου συμπεριφερθείτε όπως στους άλλους.

Θα πω απλά ότι ο Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε. Είμαι πατέρας. Πάντα ο πατέρας πρέπει να δίνει φαγητό στα παιδιά, αν χρειάζεται να κλέψεις για να τα ταΐσεις, θα κλέψεις. Είμαι απογοητευμένος. Στην Πορτογαλία λέμε το ψωμί είναι ψωμί και το τυρί είναι τυρί. Είπα ήδη στον Όλε την άποψη μου για το σχόλιο του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ