Έβερτον – Τότεναμ 2-2

Έβερτον – Τότεναμ 2-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ», Έβερτον και Τότεναμ έμειναν στο 2-2 και έχασαν σημαντικό έδαφος για τη μάχη της Ευρώπης.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι για τη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, Έβερτον και Τότεναμ έμειναν στο 2-2 στο «Γκούντισον Παρκ» για την 32η αγωνιστική της Premier League. Παρότι τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν με τον Χάρι Κέιν, τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς με δύο γκολ του Σίγκουρτσον, ωστόσο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε ακόμη ένα τέρμα με τον Άγγλο επιθετικό.

Στο -5 από την τετράδα και με ματς περισσότερο η Τότεναμ, στο -6 η Έβερτον…

Η Τότεναμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές στα πρώτα λεπτά με τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος βρήκε τελικά το γκολ του με την τρίτη του προσπάθεια… Μετά το μεγάλο λάθος του Κιν, η μπάλα έφτασε στον σέντερ φορ της Τότεναμ ο οποίος δεν χαρίστηκε και με ένα μονοκόμματο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ και έγραψε το 1-0 στο 26ο λεπτό.

Η απάντηση της Έβερτον ωστόσο ήταν άμεση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γκίλφι Σίγκουρτσον, με τον Ισλανδό να ισοφαρίζει για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και να γράφει το 1-1 στο 31ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον μπήκε καλύτερα και κατάφερε να βρει ένα γρήγορο γκολ με τον Ριτσάρλισον, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ… Λίγα λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Αντσελότι «έκρυψαν» την μπάλα, με τον Σίγκουρτσον να εκτελεί άψογα και να δίνει προβάδισμα στην Έβερτον, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Όπως απάντησε η Έβερτον στο πρώτο μέρος, έτσι απάντησε και η Τότεναμ στο δεύτερο… Σκόρερ και πάλι ο Χάρι Κέιν που εκμεταλλεύτηκε ακόμη ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Έβερτον και με άλλο ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Πίκφορντ για το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης…

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Κιν, Ντιν, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Σίγκουρντσον, Ιβόμπι (61′ Κόλμαν), Χάμες, Ντέιβις (84′ Κινγκ), Ριτσάρλισον

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Ροντόν, Ντάιερ, Ρεγκιλόν (64′ Λούκας Μόουρα), Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Οριέ, Εντομπελέ (64′ Λαμέλα), Σον, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ