Μπερμπάτοφ : «Ήμουν και γω σαν τον Κέιν κάποτε»

Μπερμπάτοφ : «Ήμουν και γω σαν τον Κέιν κάποτε»

Ο Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ μιλώντας για τα μεταγραφικά σενάρια του Χάρι Κέιν, αποκάλυψε πως βρέθηκε κάποτε στην ίδια θέση με τον Άγγλο.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποκάλυψε πως έχει βιώσει το δίλημμα του Χάρι Κέιν, αναφορικά με την παραμονή του στην Τότεναμ.

Ο Άγγλος επιθετικός ναι μεν τρέφει μεγάλη αγάπη για τους «σπερς», όμως το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο αποτελεί πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που είχε και ο Βούλγαρος φορ στο παρελθόν, το οποίο τον έκανε να αποφασίσει πως θέλει να αλλάξει ομάδα.

«Ήμουν και γω σαν τον Χάρι Κέιν κάποτε. Στην ίδια ακριβώς θέση που βρίσκεται τώρα, με το ίδιο ακριβώς δίλημμα και στο ίδιο ακριβώς κλαμπ. Η υπόθεση μου ήταν ολόιδια, με κάποιες μικρές διαφορές. Εγώ ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα για να κερδίσω τρόπαια και αυτή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρέπει να υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό του. Αν φύγει, θα απογοητεύσει πολλούς από τους οπαδούς της Τότεναμ. Κάποιοι, δε, θα γίνουν μέχρι και εχθροί του, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι το παίρνουν προσωπικά όταν φεύγεις, διότι νιώθουν πως προδίδεις το κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ