Εμπόδιο του Τζόνσον στην European Super League: Απειλεί με νόμο που θα απαγορεύει τη συμμετοχή αγγλικών ομάδων

Εμπόδιο του Τζόνσον στην European Super League: Απειλεί με νόμο που θα απαγορεύει τη συμμετοχή αγγλικών ομάδων

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον δείχνει να είναι αποφασισμένος να εμποδίσει με οποιονδήποτε τρόπο την υλοποίηση της European Super League.

Αποφασισμένος να εμποδίσει με οποιονδήποτε τρόπο την υλοποίηση της European Super League μοιάζει να είναι ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τις ποδοσφαιρικές Αρχές της Αγγλίας, αλλά και με φιλάθλους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα αφήσει μια μικρή ομάδα ιδιοκτητών να καταστρέψει την ιστορία 132 χρόνων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μπόρις Τζόνσον ανέφερε στους αξιωματούχους με τους οποίους είχε συνάντηση πως η κλειστή λίγκα κάνει κακό στο ποδόσφαιρο και ότι ένας νέος νόμος θα πρέπει να ριφθεί ώστε να βάλει «φρένο» στη European Super League.

«Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι και ότι η κυβέρνηση εξετάζει κάθε πιθανότητα, ακόμα και νομοθετική παρέμβαση, για να διασφαλίσει ότι δεν θα προχωρήσει το εγχείρημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού, ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφαιρεί τις άδειες εργασίας από τους παίκτες που θα αγωνίζονται στη European Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ