Νέβιλ: «Η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν οι Γκλέιζερς»

Νέβιλ: «Η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν οι Γκλέιζερς»

Ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί πως η δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καταλληλότερη για την οικογένεια Γκλέιζερ να πουλήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι ζητούν την αποχώρηση της μετά τα όσα συνέβησαν με την δημιουργία της European Super League.

Ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί πως η αντίδραση των φιλάθλων είναι μία συνέπεια των πράξεων που έκαναν οι Αμερικάνοι, ενώ τονίζει στις δηλώσεις του πως αυτή είναι η καταλληλότερη ώρα να αποχωρήσουν από την ηγεσία του συλλόγου.

«Είναι μια συνέπεια των ενεργειών της ιδιοκτησίας της Γιουνάιτεντ περίπου πριν δύο εβδομάδες. Η μη αποδοχή της ιδιοκτησίας της ομάδας είναι κάτι που υπήρχε. Αλλά πριν δύο εβδομάδες δεν έβλεπες τέτοιες αντιδράσεις.

Η άποψή μου είναι ότι απλώς εάν τελικά αποφασίσουν να πουλήσουν την ομάδα θα πάρουν πάρα πολλά χρήματα. Ακόμη και τώρα να το κάνουν είναι πιστεύω η κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, θεωρώ ότι θα είναι και η πιο τίμια απόφαση που θα έπρεπε να λάβουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ