Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητικές κριτικές στον νέο της χορηγό από τους οπαδούς (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητικές κριτικές στον νέο της χορηγό από τους οπαδούς (pic)

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «επιτέθηκαν» στον νέο χορηγό της ομάδας, προκειμένου να αναγκάσουν τους Γκλέιζερς να την πουλήσουν.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε συμφωνία-ρεκόρ, με την εταιρεία «Τeam Viewer», ύψους 235 εκατ. λιρών, όμως η έχθρα των οπαδών με την διοίκηση μοιάζει να δημιουργεί προβλήματα.

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων», είχαν προειδοποιήσει πως θα τα βάλουν μέχρι και με τους χορηγούς, προκειμένου να αναγκάσουν την οικογένεια Γκλέιζερ να πουλήσει την ομάδα. Πλεόν, φαίνεται να το εφαρμόζουν και στην πράξη αφού πάρα πολλοί υποστηρικτές της αγγλικής ομάδας, έσπευσαν να κάνουν κακή κριτική στον νέο σπόνσορα του συλλόγου με στόχο την αποχώρηση της τρέχουσας ιδιοκτησίας.

«Η Team Viewer δεν είναι τόσο καλή, γιατί συνεργάζεται με σιχαμερούς διεφθαρμένους ανθρώπους», «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το προϊόν σας. Δεν δίνετε χρήματα στο κλαμπ, δίνετε στους Γκλέιζερς. Αν συνεχίστε να χρηματοδοτείτε αυτή την άπληστη οικογένεια, εμείς θα συνεχίσουμε να σας βαθμολογούμε με κακή κριτική», ήταν κάποια από τα σχόλια στις αξιολογήσεις του γερμανικού ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ