Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Μπόλονι είχε αμάξι να φύγει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απειλές για «μποϊκοτάζ» στους χορηγούς από τους οπαδούς

Επιστολή στους χορηγούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλαν οι οπαδοί της, λέγοντας πως αν συνεχιστεί η στήριξη των Γκλείζερ τότε θα υπάρξουν συνέπειες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απειλές για «μποϊκοτάζ» στους χορηγούς από τους οπαδούς | to10.gr

«Μποϊκοτάζ» στα προϊόντα των χορηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν οι ίδιοι οι οπαδοί της, αν συνεχιστεί η στήριξη στην οικογένεια Γκλέιζερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την ίδια την ιδιοκτησία της ομάδας, οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισαν να προειδοποιήσουν πως οποιοσδήποτε σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία της ομάδας, θα υποστεί τις συνέπειες.

«Τα χρήματα που παραχωρείτε ως σπόνσορες, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για απλήρωτα χρέη και μερίσματα. Υποστηρίζοντας τους Γκλέιζερς δεν σημαίνει πως βοηθάτε το κλαμπ. Αντιθέτως συντηρείτε μία παρασιτική σχέση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα σας, θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα της μάρκας σας και θα στηρίξουν όλους τους ανταγωνιστές σας, μέχρι να τερματίσετε την σχέση σας με την συγκεκριμένη οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή των φίλων της αγγλικής ομάδας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από