Γουλβς – Μπράιτον 2-1

Γουλβς – Μπράιτον 2-1

Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Ελπίδες για Ευρώπη η Γουλβς δεν έχει, σοβαρό κίνδυνο για υποβιβασμό η Μπράιτον επίσης δεν έχει μιας και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε το μεταξύ τους ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Οι «Λύκοι» κατάφεραν να πάρουν πάντως τη νίκη με ανατροπή και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στο 13′ η Μπράιτον άνοιξε το σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Λιούις Ντανκ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Από ωραίος όμως ο σκόρερ έγινε μοιραίος αφού στο 54′ αποβλήθηκε καθώς τράβηξε τη φανέλα του Φάμπιο Σίλβα ενώ έβγαινε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα.

Η εικόνα του ματς άλλαξε από εκείνο το σημείο με τη Γουλβς να πιέζει και να φτάνει αρχικά στο 1-1 με τον Τραορέ ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το 2-1 με γκολ του Γκιμπς-Γουάιτ.

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Χούβερ, Νούρι, Κόαντι, Κίλμαν, Νέβες (61′ Τραορέ), Ποντένσε (69′ Ζοζέ), Γκιμπς-Γουάιτ, Βιτίνια (77′ Ντεντονκέρ), Μουτίνιο, Φάμπιο Σίλβα

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσες, Γουάιτ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπερν, Μπισούμα, Τροσάρντ (58′ Μοντέρ), Γκρος, Γιαχανμπάνκς (58′ ΜακΆλιστερ), Μαπέι, Γουέλμπεκ (78′ Ζεκίρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ