Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυστηρά μέτρα έξω από το Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυστηρά μέτρα έξω από το Ολντ Τράφορντ

Το πάθημα έγινε μάθημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσέλαβε επιπλέον ασφάλεια για το παιχνίδι με την Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει απόψε (11/5, 20:00) την Λέστερ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την διοίκηση της ομάδας να παίρνει αυστηρά μέτρα υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Οι παίκτες του Όλε Σόλσκιερ (και ο ίδιος ο Νορβηγός με το επιτελείο του), θα φτάσουν στο Ολντ Τράφορντ κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε «παρατράγουδο». Εξτρά κάγκελα, πλέξιγκλας και φράγματα έχουν τοποθετηθεί έξω από την έδρα των «Κόκκινων Διαβόλων», ενώ παράλληλα έχουν γίνει προσλήψεις επιπλέον σεκιουριτάδων, έτσι ώστε να σταματήσουν τους όποιους διαδηλωτές.

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών, οι φίλοι της αγγλικής ομάδας εισέβαλαν στο στάδιο της, με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση με την Λίβερπουλ.

«Ελπίζουμε να περιορίσουμε τις όποιες διαδηλώσεις, αν υπάρξουν τέτοιες, σε δυνατές φωνές και όχι σε σκηνές βίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομώνυμης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ