Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τόσα θέλει ο Ντε Χέα, αλλιώς πάει Ρεάλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τόσα θέλει ο Ντε Χέα, αλλιώς πάει Ρεάλ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θέλει γενναία αύξηση των εβδομαδιαίων χρηματικών απολαβών του, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μην πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία από τις καλύτερες σεζόν στην ως τώρα καριέρα του πραγματοποιεί φέτος ο Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός γκολκίπερ συγκαταλέγεται -και όχι άδικα- στη λίστα με τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος να θέλει να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει επαφές με τον έμπειρο τερματοφύλακα, προκειμένου να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ για πολλά χρόνια ακόμη. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες του.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα ο Ντε Χέα θέλει να δει τις εβδομαδιαίες χρηματικές απολαβές του να αυξάνονται και από 200.000 λίρες που είναι τώρα να φτάσουν τις 350.000.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τερματοφύλακας να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ρεάλ που είναι πρόθυμη για χάρη του να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ