Λίβερπουλ: Mανέ και Σαλάχ δεν χαιρέτησαν τον Κλοπ (vid)

Λίβερπουλ: Mανέ και Σαλάχ δεν χαιρέτησαν τον Κλοπ (vid)

Παρά τις χαρές στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ μετά την χθεσινή νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μανέ και Σαλάχ... κράτησαν μούτρα στον Κλοπ.

Mπορεί η αποχώρηση των παικτών της Λίβερπουλ από το Ολντ Τράφορντ, μετά το 4-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να συνοδευόταν από χαμόγελα, ωστόσο δύο παίκτες έδειξαν την δυσφορία τους μετά την λήξη.

Από την μία ο Σάντιο Μανέ «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό να αρνείται να χαιρετήσει τον προπονητή του μετά το τέλος του παιχνιδιού, δείχνοντας μάλιστα αρκετά εκνευρισμένος με τον προπονητή του.

«Κανένα πρόβλημα», απάντησε αργότερα σε δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός, θεωρώντας πως αυτήν την αντίδραση προήλθε από το ότι δεν πρόλαβε να εξηγήσει, στον Σενεγαλέζο επιθετικό, γιατί τον αφήνει εκτός ενδεκάδας.

Σε δεύτερο χρόνο πάντως και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μοιάζει να αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι, όπως φάνηκε από τα πλάνα στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων». Την ώρα που ο 53χρονος Γερμανός πλησίαζε τον Φιρμίνο για να τον συγχαρεί, ο Αιγύπτιος ο οποίος βρισκόταν δίπλα δεν του έριξε ούτε… βλέφαρο και αποχώρησε από το σημείο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ