Σαουθάμπτον – Φούλαμ 3-1

Σαουθάμπτον – Φούλαμ 3-1

Μια εύκολη νίκη πανηγύρισε η Σαουθάμπτον κόντρα στη Φούλαμ (3-1) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Φούλαμ, που έχει εξασφαλίσει τον υποβιβασμό της στην Championship. Το έργο της Σαουθάμπτον ήταν εύκολο και πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη (3-1).

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Λονδρέζοι, οι οποίοι μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (7/3) μετράνε 7 ήττες και 1 ισοπαλία και βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Από την άλλη, οι «Άγιοι» είναι στην 13η θέση με 43 βαθμούς, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους προ πολλού και πλέον παίζουν για το γόητρο και μόνο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Άνταμς στο 27′ μετά από ασίστ του Γουόρντ-Πρόουζ και στο 60′ διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρη σε γκολ του Τέλα. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ένα ωραίο σουτ του Ριντ, όμως δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, με τον Γουόλκοτ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΆρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Βέστεργκαρντ, Στέφενς, Σαλισού, Μιναμίνο (76′ Γουόλκοτ), Γουόρντ-Πράσους, Άρμστρονγκ (78′ Ντιαλό), Ρέντμοντ, Ινγκς (58′ Τέγα), Τσε Άνταμς

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Άινα (63′ Λούκμαν), Ανγκισά (63′ Μπράιαν), Χ. Ριντ, Καβαλέιρο, Ονομά (77′ Μάτζα), Φάμπιο Καρβάλιο, Μπ. Ριντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ