Τότεναμ – Γουλβς 2-0

Τότεναμ – Γουλβς 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η σαφώς ανώτερη Τότεναμ επικράτησε της Γουλβς (2-0) και πάτησε στην 6η θέση, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.

Η Τότεναμ άφησε πίσω της την ήττα από τη Λίντς και εμεταλλεύτηκε την χθεσινή ισοπαλία της Γουέστ Χαμ με την Μπράιτον, νικώντας εύκολα τη Γουλβς (2-0) και φτάνοντας κοντά στο εισητήριο για τους ομίλους του Europa League.

Οι «σπερς» με αυτή τη νίκη άφησαν τη Γουέστ Χαμ στην 7η θέση του Conference League και εκείνοι σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 59β και στο +3 από τα «σφυριά», μόλις δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Από την άλλη, οι «λύκοι» παρέμειναν στη 12η θέση με 45β.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί μόλις στο 5′, όταν ο Κέιν σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, ο ίδιος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μετά από υπέροχη πάσα του Χόιμπιεργκ.

Ο Δανός μετά την ασίστ έγινε και σκόρερ στο 62′, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Ρουί Πατρίσιο σε σουτ του Μπέιλ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκάνγκα, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο (69′ Γουίνκς), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (89′ Σισοκό), Ντέλε Άλι (82′ Εντομπελέ), Σον, Κέιν

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Χόεβερ, Κόντι, Σαίς, Νέλσον Σεμέδο, Ζοάο Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Ανταμά Τραορέ, Βιτίνια (63′ Γουίλιαν Ζοζέ), Γκιμπς-Γουάιτ (73′ Ρούμπεν Νέβες), Φάμπιο Σίλβα (82′ Κορμπεάνου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ