Λουκάκου : «Περιμένω περισσότερο σεβασμό»

Λουκάκου : «Περιμένω περισσότερο σεβασμό»

Ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε τρομερό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, σκοράροντας δύο φορές, και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τρόπαια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αλλά και περισσότερο σεβασμό.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας συμμετοχή και στα δύο τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ένα γκολ και μια ασίστ) και τόνισε πως απαιτεί περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπο του πλέον.

Παράλληλα επισήμανε ότι θέλει να κατακτήσει τρόπαια με τους Κόκκινους Διαβόλους και να συνεχίσει να βελτιώνεται ως παίκτης.

«Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά! Έχω σκοράρει αρκετά φέτος και θέλω να συνεχίσω έτσι! Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ και το θέλω πολύ! Θέλω τρόπαια! Ακόμη είμαστε μέσα σε δύο διοργανώσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις», ενώ απάντησε στην έντονη κριτική «Περιμένω απλά περισσότερο σεβασμό. Δεν με επηρεάζει τίποτα. Θέλω απλώς να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ