Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1 (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1 (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της απέναντι στη Φούλαμ χάρη σε ένα ασύλληπτο γκολ του Έντινσον Καβάνι, αλλά οι Λονδρέζοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μπροστά σε 10.000 φιλάθλους που επέστρεψαν στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από 14 μήνες.

Μετά από δύο σερί ήττες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στη Φούλαμ χάρη σε τρομερή έμπνευση του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς στην Αγγλία. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν (1-1) και υποχρέωσαν την ομάδα του Σόλσκιερ στο τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 14 μήνες, το «Όλντ Τράφορντ» υποδέχτηκε ξανά 10.000 οπαδούς στις εξέδρες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Πογκμπά να απειλεί στο 6′ και λίγο αργότερα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ντε Χέα έκανε το δυνατό βολέ, ο Φερνάντες βρήκε με τακουνάκι τον Καβάνι κι αυτός με αριστουργηματική έμπνευση σχεδόν από τα 40 μέτρα «κρέμασε» τον Αρεολά για το 1-0, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις κερκίδες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν ρυθμούς ψάχνοντας και δεύτερο γκολ και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκρίνγουντ (20′) και Φερνάντες (26′). Η Φούλαμ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με τους Ανγκισά (30′) και Καρβάλιο (38′), αλλά ο Ντε Χέα δήλωσε το παρών και κράτησε το μηδέν.

Οι Λονδρέζοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Λεμινά στο 47′ να μη βρίσκει στόχο, ενώ ο Ντε Χέα έδιωξε την προσπάθεια του Καρβάλιο στο 61′.

Η Γιουνάιτεντ έχασε νέες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της με τους Φερνάντες (67′) και Γκρίνγουντ (72′) και στη συνέχεια το πλήρωσε, καθώς ο Μπράιαν με κεφαλιά στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Τουανζέμπε, Σο, ΜακΤόμινεϊ (62′ Ράσφορντ), Φρεντ, Γκρίνγουντ (83′ Ντιαλό), Πογμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Καβάνι (88′ Φαν Ντε Μπέικ)

Φούλαμ: Αρεολά, Ριμ, Ανταραμπιόγιο, Μπράιαν, Φάμπιο Καρβάλιο (63′ Λούφτους-Τσικ), Χ, Ριντ (32′ Άντερσεν), Λεμινά, Μπ. Ριντ, Λούκμαν (89′ Τετέ), Ανγκισά, Καβαλέιρο

Σαουθάμπτον – Λιντς 0-2

Η Λιντς έφυγε με νίκη από το «Σεντ Μέρις», επικρατώντας με 2-0 της Σαουθάμπτον για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Μπιέλσα χάρη σε γκολ των Μπάμφορντ και Ρόμπερτς στο τελευταίο 15λεπτο του ματς, πήρε σημαντική νίκη που την έφερε στην 8η θέση, «έπιασε» την Έβερτον στους 56 βαθμούς και διατήρησε ζωντανές τις λίγες ελπίδες που έχει για να βγει στην Ευρώπη.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Βέστεργκαρντ, Στίβενς, Σαλισού, Γουόκερ Πίτερς, Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράουζ, Τέλα (70’ Ρέντμοντ), Ντζενεπό, Γουόλκοτ (78’ Ντιαλό), Άνταμς (46’ Ινγκς)

Λιντς: Κασίγια, Κούπερ, Έλινγκ, Ντάλας, Γιορέντε (46’ Μπεράρντι), Αλιόσκι, Χάρισον, Φίλιπς (46’ Στρόικ), Ραφίνια, Ροδρίγο (78’ Ρόμπερτς), Μπάμφορντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ