Ευρωπαϊκή «αυτοκτονία» της Τότεναμ, ήττα 1-2 από την Άστον Βίλα (vids)

Ευρωπαϊκή «αυτοκτονία» της Τότεναμ, ήττα 1-2 από την Άστον Βίλα (vids)

Η Τότεναμ αντί να σφραγίσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της έβαλε στο κόλπο την Άρσεναλ και την Έβερτον και έδωσε σασπένς στην τελευταία αγωνιστική.

Η Τότεναμ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης σεζόν και να είναι ξένοιαστη την τελευταία αγωνιστική, όμως… αυτοκτόνησε. Διότι ηττήθηκε 1-2 στην έδρα της από την αδιάφορη Άστον Βίλα και έβαλε ξανά στο κόλπο την Έβερτον και την Άρσεναλ.

Η Τότεναμ προηγήθηκε μόλις στο 8′ με βολέ του Μπεργκβάιν και διαμόρφωσε τις συνθήκες που ήθελε. Όμως η Άστον Βίλα αφού βρήκε την ισοφάριση από αυτογκόλ του Ρεγκιλόν, στο 39′ ο Γουότκινς αξιοποίησε ένα λάθος γύρισμα και σκόραρε το 2-1. Μάλιστα, ο Τραορέ είχε και σουτ στο δοκάρι για το 1-3.

Την ίδια στιγμή, η Έβερτον επικράτησε 1-0 της Γουλβς με σουτ του Ριτσάρλιζον στο 48′ και έπιασε την Τότεναμ στη βαθμολογία.

Όμως η Έβερτον έχει πιο δύσκολο έργο καθώς την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στο Μάντσεστερ για να παίξει με τη Σίτι, ενώ η Τότεναμ ταξιδέυει στο Λέστερ. Με τις «αλεπούδες» να χρειάζονται τη νίκη γιατί έχουν λίγες ελπίδες για να προλάβουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Στο τρίτο και αδιάφορο παιχνίδι που άρχισε στις 20:00, η Νιουκάσλ επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντυ με ένα τέρμα του Γουίλκοκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ