Ο Μέντες προσφέρει Ποντένσε στην Ρεάλ Μαδρίτης για να τα… βρεί με τον Πέρεθ

Ο Μέντες προσφέρει Ποντένσε στην Ρεάλ Μαδρίτης για να τα… βρεί με τον Πέρεθ

Ο Ζορσέ Μέντες θέλει να φτιάξει τις σχέσεις του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και προσφέρει ως «δώρο» συμφιλίωσης, στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ενδέχεται να φορέσει τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο μάνατζερ του, Ζορσέ Μέντες, σκέφτεται να τον προσφέρει ως ένα «δώρο» συμφιλίωσης στον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Η σχέση του ατζέντη με τον ισχυρό άνδρα της ισπανικής ομάδας δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», παρά το γεγονός πως οι δύο τους συνεργάστηκαν αρκετές φορές στο παρελθόν με αγοραπωλησίες παικτών όπως π.χ. ο Ρονάλντο, ο Καρβάλιο, ο Ροντρίγκες κλπ.
Έτσι λοιπόν, θεωρώντας πως πρέπει να ξαναχτίσει το όνομα του στην χώρα της Ιβηρικής – και συγκεκριμένα στους «μερένγκες»- ο Πορτογάλος φαίνεται να πρότεινε τον Ντανιέλ Ποντένσε στην ομάδα του Ζιντάν.
Με τον βραχύσωμο επιθετικό να είναι από τους λίγους που σώζονται από το φετινό «ναυάγιο» της Γούλβς, ο Μέντες πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει αρκετά στον σύλλογο της La Liga, καθώς και να γίνει ο λόγος για τον οποίο ο Πέρες να του έχει και πάλι εμπιστοσύνη.

Πάντως, οι «καμπάνες» για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δεν χτυπούν μόνο από το εξωτερικό, αφού στο κατόπι του βρίσκονται ήδη η Τότεναμ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ του Τσιμίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ