Ο Ζαρντίμ υποψήφιος διάδοχος του Βενγκέρ

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος διάδοχος του Βενγκέρ

Η αγγλική εφημερίδα daily mail αναφέρει πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι υποψήφιος διάδοχος του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λονδίνου.

Η ήττα της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ, επανέφερε τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Αρσέν Βενγκέρ από την τεχνική ηγεσία των κανονιέρηδων, στο τέλος της φετινής περιόδου. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο αγγλικός Τύπος δημοσιεύει και ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Αλσατού τεχνικού κι ένα από αυτά είναι του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ένας εκ των τεσσάρων προπονητών που εξετάζει η διοίκηση των λονδρέζων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η daily mail. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Μονακό και το όνομα του έχει ακουστεί τον τελευταίο χρόνο για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Σε ότι αφορά τους άλλους τρεις προπονητές που έχει στη λίστα της η διοίκηση της Άρσεναλ, είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς και ο Μικέλ Αρτέτα, πρώην παίκτης της ομάδας το Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ