Βενγκέρ : «Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι η θέση μου»

Βενγκέρ : «Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι η θέση μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επανέλαβε πως το να διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο της Άρσεναλ είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται, παρά το γεγονός ότι οι κανονιέρηδες μετρούν 6 ήττες σε 12 αγώνες μέσα στο 2018

Η Άρσεναλ πάει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν, καθώς μετά η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο τελικό του Λιγκ Καπ ήταν η 6η σε 12 αναμετρήσεις για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Οι κανονιέρηδες βρίσκονται στο -27 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και στο -10 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αντιμετωπίζουν ξανά την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα την Πέμπτη (1/3).

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τους Πολίτες ο Βενγκέρ ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται αβεβαιότητα στον πάγκο της Άρσεναλ, δηλώνοντας έκπληκτος.

«Με εκπλήσσει που ακόμη με ρωτάτε το ίδιο πράγμα. Η θέση μου στην ομάδα είναι το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω συγκεντρωμένη την ομάδα στον αυριανό αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ