«Δύσκολο να αντικατασταθεί ο Αγκουέρο αλλά εμείς θα το καταφέρουμε»

«Δύσκολο να αντικατασταθεί ο Αγκουέρο αλλά εμείς θα το καταφέρουμε»

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, υποστήριξε πως οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για να αντικαταστήσουν τον Αγκουέρο.

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για την φυγή του Κουν Αγκουέρο, λέγοντας πως είναι πεπεισμένος ότι θα βρεθεί ο σωστός αντικαταστάτης του Αργεντίνου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πλάνο όπου έχει η ομάδα του, με στόχο την παραμονή της στην κορυφή και την επόμενη σεζόν

«Χάνουμε έναν πολύ σημαντικό θρύλο, με τη φυγή του Σέρχιο Αγκουέρο» τόνισε αρχικά ο Αλ Μουμπάρακ και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολη θέση για να «γεμίσει», αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη για να τον αντικαταστήσει».

Όσον αφορά την νέα χρονιά ο ίδιος υποστήριξε: «Υπάρχουν άλλοι τομείς εντός της ομάδας, που προφανώς χρειάζονται επενδύσεις. Οχι τόσα πολλά. Δεν πρόκειται για αριθμούς, αλλά για ποιότητα. Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι πρέπει να προσφέρεις συνεχώς ταλέντα στην ομάδα και να την ανακυκλώνεις. Ιδιαίτερα όταν είσαι σε υψηλό επίπεδο και στην κορυφή»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ