«Ναυάγησε» η περίπτωση Κόντε για την Τότεναμ

«Ναυάγησε» η περίπτωση Κόντε για την Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε δεν πρόκειται να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ναυάγησε του Ιταλού τεχνικού στα σπιρούνια.

Η Mirror είχε γράψει πως η Τότεναμ ήταν «τρελή» για τον Αντόνιο Κόντε και είχε ετοιμάσει ένα φαραωνικό συμβόλαιο για τον Ιταλό τεχνικό, όμως, εν τέλει, ο θησαυρός αποδείχθηκε… άνθρακες.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ο προπονητής από το Λέτσε, ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ, δεν θα είναι τλικώς ο κόουτς των «Σπερς» για την επόμενη σεζόν, αφού η διαπραγμάτευση για την επιστροφή του στην Αγγλία, όπου υπήρξε προπονητής της Τσέλσι από το 2016 έως το 2018 κερδίζοντας την Πρέμιερ Λιγκ και το Κύπελλο, απέτυχε.

Γιατί συνέβη αυτό; Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Κόντε ήθελε τεχνικές εγγυήσεις και μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, απαιτήσεις που δεν μπορούσε να ικανοποιήσει ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Κάπως έτσι λοιπόν η υπόθεση «κρύωσε», έως το οριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. Ως εκ τούτου, το… ψάξιμο συνεχίζεται για τους Λονδρέζους, οι οποίοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Μουρίνιο, που με τη σειρά του είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια στην Ιταλία, με τη Ρόμα.

Υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελε να συνεχίσει με τον Αργεντινό τεχνικό στο τιμόνι της και δεν θα ήταν πρόθυμη να τον αφήσει να φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ