Η Τσέλσι ισοφάρισε την πρόταση της Παρί για τον Χακίμι

Η Τσέλσι ισοφάρισε την πρόταση της Παρί για τον Χακίμι

Δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι φαίνεται πως έχει μπει και η Τσέλσι, ισοφαρίζοντας την πρόταση των 60 εκατομμυρίων ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στο… κόλπο για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι, καθώς ισοφάρισε την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το «Sky Italy».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, οι «νερατζούρι» βλέπουν πιο θετικά την προφορά των «μπλε», διότι ενδιαφέρονται για τους Έμερσον Παλμιέρι και Αντρέας Κρίστενσεν. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ιταλίας τον πρώτο τον θέλει με τη μορφή δανεισμού, ενώ οι Λονδρέζοι επιθυμούν την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή.

Πάντως, η πρόταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης απέχει ακόμα από τα 80 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η ιταλική ομάδα για τον Μαροκινό άσο.

Η Ίντερ απέκτησε τον Ασράφ Χακίμι από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι, καταβάλοντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ και μέτρησε 7 γκολ και 10 ασίστη την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ