Τότεναμ : Κρούση στην Ντόρτμουντ για τον Ρόις

Τότεναμ : Κρούση στην Ντόρτμουντ για τον Ρόις

Η Τότεναμ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μάρκο Ρόις, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα και μάλιστα είναι έτοιμη να καταθέσει προσφορά στην Ντόρτμουντ για την απόκτησή του. Ο Γερμανός διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Οι Γερμανοί θέλουν να τον κρατήσουν στο Signal Iduna Park για ακόμη περισσότερο προσφέροντας του […]

Η Τότεναμ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μάρκο Ρόις, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα και μάλιστα είναι έτοιμη να καταθέσει προσφορά στην Ντόρτμουντ για την απόκτησή του. Ο Γερμανός διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Οι Γερμανοί θέλουν να τον κρατήσουν στο Signal Iduna Park για ακόμη περισσότερο προσφέροντας του νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο 28χρονος αριστερός μέσος καθυστερεί τις συζητήσεις για το θέμα αυτό, γεγονός που φουντώνει περισσότερο τις φήμες περί φυγής του από την ομάδα.

Οι «πετεινοί» θέλουν να επωφεληθούν από αυτό και να εξασφαλίσουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνει επίσημη πρόταση από πλευράς αγγλικής ομάδας, αφού πρώτα ξεκαθαριστεί αν ο Ρόις θα ανανεώσει με την Ντόρτμουντ ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ